KONTAKTI

REZERVACIJE SU POŽELJNE

MOB
+385 91/7997182
+385 91/2524449

E-MAIL
kastilgospodnetic@gmail.com

PONUDA

JELOVNIK (MENU) možete pogledati OVDJE

Obitelj nudi razgled imanja, stare utvrde i unutrašnjosti kuće. Uz priču će vam pokušati dočarati nekadašnji život njezinih vlasnika i približiti vam život na selu današnjih ukućana. Razgledajte stare predmete, slike i fotografije, zavirite u dvjesto godina stare knjige i zapise. Pod hladovinom loze uživajte u kamenom dvorištu i prepušteni miru i pogledu na polja vinove loze, maslinike, mora i planina kušajte domaće vino i hranu.Razgledavanje i gastro ponudu Kaštil Gospodnetić predvidjeli smo za:
-individualne goste
-grupne dolaske (agencije - organizirani izleti)
-proslave godišnjica, obljetnica, rođendana


Kušaonica
Obitelj Gospodnetić može se pohvaliti stoljetnom tradicijom uzgoja vinove loze i maslina te proizvodnjom vina i ulja. Kušajte sorte crnog vina Plavac mali i bijelog vina Maraština, ali i domaću rakiju, orahovicu i liker od maslina. Kušajte i maslinove ulje, sve to uz ukusan kruh, paštetu od maslina i inćuna. Razgledavanje kuće uz vodstvo uključeno je u cijenu.Jela
Nudimo dolsku janjetinu, sir, pršut, domaće povrće i voće, tradicionalne deserte i, dakako, vino. U cijenu menu-a uključeno je vino i razgled kaštila uz vodstvo.Kontaktirajte nas, najavite svoj dolazak i provedite dio dana sa nama u ugodnom druženju, opuštanju i upoznavanju otoka Brača, Dola i naše kuće.

MOB: +385 91/7997782 ili +385 91/2524449

E-MAIL: kastilgospodnetic@gmail.com

©2012 Kaštil Gospodnetić